Glass Design - Banyo Dolabı

Glass Design : Banyo Dolabı

Glass Design

Leonarda Da Vinci’nin ilham aldığı şehirde, yani Toskana’da faaliyet gösteren Glass Design, sanatı tam anlamıyla ürünlerine işliyor. 1984 yılından bu yana İtalyan mükemmelliğini tüm dünyayla buluşturan marka, banyo tasarımı konusunda gerçek bir uzman.

 

İtalyan tasarımının simge markalarından biri olan Glass Design, kullandığı cam ve paslanmaz çelik malzemeleriyle harikalar yaratıyor. Çılgın, özgün ve işlevsel tasarımlarıyla geleceği banyonuza getiren marka, size sanat galerisi havasında bir banyoya sahip olmanızı sağlıyor.

 

Estetiğin her şey olduğunu düşünenlere, ruhunu görsel şölen ile doyuranlara seslenirken, görülmeye değer banyolar ortaya çıkarıyor. İç mimar ve dekorasyon uzmanları tarafından beğenilerek takip edilen firma, dünya çapında birçok sanat ve tasarım ödülünün sahibi.

Teknoloji, Gelenek, Sanat Hepsi Bir Banyoda

Silikon ve paslanmaz çelik ile tasarımlarına sağlamlık, teknoloji ve kalite katarak, kristal cam kullanarak banyolarda yepyeni bir stil oluşturuyor. Ürünlerinde çevreye duyarlı ve yeni geliştirilen malzemeleri tercih eden Glass Design, yaratıcılığıyla tüm dünyanın takdirini topluyor. Hali hazırda 60’tan fazla ülkeden kullanılan ürünler, her geçen gün kullanıldığı proje sayısına bir yenisini daha ekliyor.

 

Hem geleneksel hem de geleceğe vurgu yapan bir banyoya sahip olmak istiyorsanız Glass design tasarımlarını tercih etmelisiniz. Sanata gönül vermiş ve bir yaşam tarzı olarak belirlemiş özel tasarımcılar tarafından ortaya çıkarılan Glass Design ürünleri, iç mimar ve dekorasyon uzmanlarının mutlaka projelerinde yer vermesi gereken tasarımlara sahip. Yaratıcı şekilleri ve büyüleyen renk uyumları ile hayranlık uyandıracak banyolar yaratmak Glass Design ile mümkün.

 

15 ayrı cam sanatçısının, kendilerinden bir parça katarak ürettikleri özel lavabolar, evinizde seçkin ve üstün nitelikli bir banyo oluşturmanıza katkıda bulunacak. Glass Design ile banyonuza sanat ve özgünlük katın.

 

Ayrıcalıklı Bir Banyo Yaratmak Sizin Elinizde

Bir banyo yaratmadan önce Adnanlar’da yer alan özel tasarımlara bir göz atın. Çünkü buradaki tasarımlar; İtalya’nın sanatını, Avrupa’nın kalitesini ve mühendislik harikası teknolojiyi yansıtıyor. Bir üründen yola çıkarak, dünyanın en seçkin mekânını yaratabilirsiniz.

 

Adnanlar, mükemmel tasarımın peşinde olanlara ve mekâna ruh katmak isteyenlere sesleniyor. İtalya başta olmak üzere, dünyanın kaliteli ürün sunan markalarını bir araya toplayan Adnanlar, mimar ve dekorasyon uzmanlarının tasarımlarına büyük katkı sağlıyor.